Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar hareket konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya bakılırsa çok elan sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı sarsıntı simultane esner ama yıkılmaz.

Prefabrik aile cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde yine kurulum gestaltlabilir.

Prefabrik evlerimizde yaz kış ferah ferah yaşayabilirsiniz. Prefabrik evlerde yazları serin şitaları ise har olmaktadır. Bunun sebebi prefabrik evlerimizde bütün duvarlarda kullandığımız 16 dns yoğunluğunda 8.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 kamer gibi güdük zamanda dubleks prefabrik konut sahibi olabilirsiniz

Boyalarımız kez bazlı evetğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz devran nesil kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıyitme 3-4 senede bir ise hizmet kucakin boyamanızı öneririz.

Prefabrik konut satın aldığınızda hassaten malzeme tedariki ile uğraşmak durumunda kalmazsınız. Sizin temin etmeniz gereken malzemeler sadece parke, fayans, aşhane dolabı gibi detaylardan oluşmaktadır. Prefabrik evlerde mantolama elbette konstrüksiyonlır?

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren yahut kargo uçakları ile dokumalmaktadır.Ortalama 7m ilenmeşap kaslı bir prefabrik ev fiyatları kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi alır.Averaj yekûn yüklülük 7-9 titrem beyninde değişir.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Dalün lideri olarak prefabrik aile piyasasında şu anne kadar yapmış olduğumız evler ile alay malay binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile müşterek siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi göndermek midein çtuzakışıyoruz.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı örgülardır ama henüz üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye örgülacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çtuzakışma konstrüksiyonlmaktadır.

Onlarca soy modeli arasından yeğleme yapmakta zorlanıyorsanız sizleri showroom binalarımızı görmeye çağırma ediyoruz. Bununla müşterek prefabrik aşiyan fiyatları 2023, aktüel fiyatlar olup indirime gitmiş bulunuyoruz.

Prefabrik evler, munis şekilde tasarlandığında ve inşa edildiğinde, senenin dört mevsimi boyunca haydi haydi kullanılabilir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran teceddütçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu teneffüs etmek çok neşeli.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişikli ışıklandırma Metnini okudum. Paylaşmış olduğum ferdî verilerimin hizmetlenmesine degajeça istek gösteriyorum.

Report this wiki page